|
183 سورس کد به زبان سی {C Source code }
|
|
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۶:۵۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-مهر-۱۳۸۸ ۰۶:۵۴ صبح توسط amir.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
183 سورس کد به زبان سی {C Source code }
اینم 183 سورس نوشته شده به زبان c این میتونه شروع خوبی واسه افرادی باشه که قصد دارن شورع به یاد گیری زبان c کنند ویژگی این 183 تا سورس اینه که به ترتیب از برنامه های مبتدی مثل دستورات ورودی خروجی شروع میشه و تا ساختن آرایه ها ادامه داره و میتونه خود آموز خوبی واسه افراد تازه وارد تو c باشه.
منبع : یه وبلاگ که متاسفانه ادرسش یادم نیست. چرا دنیا باید آنگونه باشد که تو فکر میکنی؟
چه کسی به تو حق چنین ادعایی را داده است؟ دون خوان
|
|||
تشکر شده توسط : |
loyal1365, ghoghnoose_dana, اشک, m-inanloo, aslani606 |
|
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۸:۳۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: 183 سورس کد به زبان سی {C Source code }
امیرجان دستت درد نکنه.
با اجازت من هم توی مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنید میذارمش. سید صادق سیدی مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنید
طراحی، راهی برای بیان افکار |
|||
|
۲۶-فروردين-۱۳۸۹, ۰۸:۵۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید
بچه ها کسی لینک دانود خود برنامه C رو نداره؟ اگه دارید بزارید چون شدیدا لازمش دارم راستی نمی دونید C تو ویندوز سون جواب می ده یا نه؟ مرسی از همگی ما که با پسر شجاع و می تی کمان بزرگ شدیم ، شدیم این
وای به حال بچه های این زمونه که با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ می شن
![]() |
|||
|
۲۶-فروردين-۱۳۸۹, ۰۷:۱۵ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من خودم به شخصه از code Blocks استفاده میکنم و راضیم و بعضی ها هم از Dev ++c استفاده میکنند
سایت برنامه کد: http://www.codeblocks.orgلینک دانلود کد: http://www.brothersoft.com/code--blocks-86101.htmlو خدایی که در این نزدیکیست |
|||
اشک, m-inanloo, مبین, amir |
|
۲۷-فروردين-۱۳۸۹, ۰۹:۱۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ققنوس عزیز سلام و ممنون از راهنماییت
من Dev ++c رو دارم ولی الان فقط خود برنامه c رو ندارم و شدیداً هم لازمش دارم اگه تونستی لینک خود برنامه c رو واسم بزار بازم مرسی ما که با پسر شجاع و می تی کمان بزرگ شدیم ، شدیم این
وای به حال بچه های این زمونه که با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ می شن
![]() |
|||
|
۲۷-فروردين-۱۳۸۹, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
codeblocks این قابلیت رو داره که موقع اجرا از شما میپرسه به چه زبونی میخواهید کد بنویسید C یا C++ از از چه کامپایلری میخواهید استفاده کنید
(به طور پیش فرض 3 تا کامپایلر داره که یکیش Gcc هست) و خدایی که در این نزدیکیست |
|||
amir, babyy, اشک, m-inanloo |
|
۲۷-فروردين-۱۳۸۹, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنید چرا دنیا باید آنگونه باشد که تو فکر میکنی؟
چه کسی به تو حق چنین ادعایی را داده است؟ دون خوان
|
|||
اشک |

تشکر شده توسط :