سلام
می خواستم بدونم چطوری میشه به سایت دانشگاه نفوذ کرد و مشخصات یه نفر رو دید؟؟
ما برای اینکه به پروفایل شخصیمون برسیم باید شماره دانشجویی و رمز رو بدیم و تو این صفحه همه اطلاعاتمون هست.حالا چطوری میتونم مشخصات یه نفر خاص رو بدون اینکه متوجه بشه ببینم؟(موضوع کار دله

لطفا کمک کنین )
(۲۵-شهريور-۱۳۸۸ ۰۸:۴۶ صبح)مبین نوشته: مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنیدسلام
می خواستم بدونم چطوری میشه به سایت دانشگاه نفوذ کرد و مشخصات یه نفر رو دید؟؟
ما برای اینکه به پروفایل شخصیمون برسیم باید شماره دانشجویی و رمز رو بدیم و تو این صفحه همه اطلاعاتمون هست.حالا چطوری میتونم مشخصات یه نفر خاص رو بدون اینکه متوجه بشه ببینم؟(موضوع کار دله
لطفا کمک کنین )
اگه هک کردن سایت به همین راحتی بود ، همه ی ادمینهای تمام سایت های جهان باید سایتشون رو می زاشتن دم کوزه ، آبشو می خوردند!

من گفتم به این راحتی ها نمیشه. هک سایت کار هکره ، نه یک یوزر عادی! شما حالا یک اطلاعاتی ازش بدست بیار!تا ببینیم چی میشه!
سلام مبین جان
فک کنم بهترین راه اینه که مستقیم بری از خود طرف بپرسی.از هک کردن راحتتره

(۲۵-شهريور-۱۳۸۸ ۰۸:۵۸ عصر)Fireninja نوشته: مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنیدمن گفتم به این راحتی ها نمیشه. هک سایت کار هکره ، نه یک یوزر عادی!
تایید میشه
سلام
آقا میشه یه آموزش هک بذارین ؟من فیلمی که امین آقا گذاشتن رو دیدم ولی هیچی سر در نیاوردم .به نظر من اصلا بیایین یه تاپیک بزنین و توش از صفر هک رو یاد بدید.به مراحل بالاتر که رسیدیم اونوقت سایت معرفی کنین ما بریم هک کنیم .(چرا میخندی؟آرزو بر جوانان عیب نیست)
(۲۶-شهريور-۱۳۸۸ ۰۴:۵۱ صبح)مبین نوشته: مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنیدسلام
آقا میشه یه آموزش هک بذارین ؟من فیلمی که امین آقا گذاشتن رو دیدم ولی هیچی سر در نیاوردم .به نظر من اصلا بیایین یه تاپیک بزنین و توش از صفر هک رو یاد بدید.به مراحل بالاتر که رسیدیم اونوقت سایت معرفی کنین ما بریم هک کنیم .(چرا میخندی؟آرزو بر جوانان عیب نیست)
آرزو بر جوانان عیب نیست.چشم ، ما هم میزاریم ، ولی هکر
واقعی شدن هنره! شما می توینه SQL Injection رو یاد بگیری و واسه خودت سایت هک کنی ، ولی این یک جوجه هکریه ، نه هکری! در کل ، ببینیم چی در چنته داریم!

سلام نینجا جان
فک کنم اگه شروع کنی این مبحث رو پرطرفدارترین مبحث انجمن بشه.
منم مشتاقانه منتظرم.هر چند به قول معین این کار به درد شما جوونترا می خوره!
(۲۶-شهريور-۱۳۸۸ ۰۸:۳۱ صبح)amir نوشته: مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنیدسلام نینجا جان
فک کنم اگه شروع کنی این مبحث رو پرطرفدارترین مبحث انجمن بشه.
منم مشتاقانه منتظرم.هر چند به قول معین این کار به درد شما جوونترا می خوره!
آموزش هکو میگی؟ باشه ، ولی مبحث هک بسیار وسیع ، سخت و طولانیه! حوصله ی زیادی میخواد!
حالا ببینیم ، احتمالا" یک تاپیک جدید در این رابطه بزنم!