می خوام گوشیم رو عوض کنم یه سر رفتم بازار تنوع گوشی ها و قیمتهاشون انتخاب رو برام سخت کرد.مدل خاصی هم قصد ندارم بگیرم واسه همین اومدم اینجا و این پست رو نوشتم تا دوستان دیگه هم تو انتخاب گوشی کمکم کنن.شما چه مدل گوشی رو پیشنهاد میکنید؟لطفا هر گوشی که معرفی کردین مشخصاتش رو هم بگین و مزایایی که فک میکنید یه گوشی باید داشته باشه . اگه زحمتی نیست و تونستید یه عکس هم از گوشیی که معرفی میکنید بذارید.
فقط زودتر که منم زودتر برم گوشیم رو عوض کنم
انتخاب گوشی خیلی راحتر از اونیه که فکرشو بکنین!
شما از گوشی تون چه انتظاری دارین؟؟چه طوری باشه؟؟
ساده باشه ، کشویی باشه یا ...؟
می خواین باهاش عکس بگیرین؟؟کیفیت زیاد لازمه؟؟
توش برنامه و بازی قراره اجرا بشه؟
لمسی باشه یا نه؟
چه شرکتی که در زمینه ی گوشی فعالیت می کنه رو بیشتر قبول دارین؟؟
زیاد باهاش آهنگ گوش می کنین؟؟
اطلاعاتی از این قبیل به شما کمک می کنه که گوشی مورد نظرتون رو پیدا کنین!
از این تمام لمسی های سامسونگ جدید اومده بیگیر هم ارزون هم با دوام هم با کلاس هم ...
اینایی هم که میگن نوکیا بیگیر اصلا گوش نکن .فقط گوشی چینی . 20 سال کار میکنه برات

بله گوشی ها چینی خیلی گوشکوب هستن . من خودم دارم

سلام
برو یدونه گوشی سری N از مدل 1200 یا 12چراغ بخر

(تاکید میکنم حتما سری N باشه

) باور کن تنها گوشیی که تونسته زیر دست دوقلوها دوام بیاره همینه
تا حالا چندین بار مهدی (پسرم) انداختتش تو آب چند بار ازدست خودم افتاده .یه بار با موتور از رو دست انداز که رد شدم (سرعتم زیادبود) از جیبم پرت شد تبدیل شد به چند تیکه گفتم دیگه کار نمیکنه اما همینکه سر هم کردم و روشن کردم مثل روز اول کار کرد.
از این چینی ها هم که بگیری خوبیش به اینه که تند تند گوشیت عوض میشه و دلتو نمیزنه .وقتی 30 تا 50 هزار تومن پای گوشی میدی راحت دلت میاد 3یا 5 ماه بعد بندازیش دور و یکی دیگه بخری
در تکمیل صحبتهای گهربار دوستمون فایر آتیشی عارضم به حضور انور شما
اگه واست نرم افزار مهم برو سراغ سری n نوکیا.
اما 5800نخر چون اگه یه بار از دستت بیفته (میگم یه بار بستگی به شانس و شدت افتادن داره)آی سی صفحه لمسی میسوزه و 80000خرج داره
سامسونگ نخر چون زنونه هست
تمام لمسی نخر چون اگه آی سیشون بسوزه دیگه کاری از دستت بر نمیاد
نوکیا واسه هر قسمتی یه آی سی جدا داره اما سونی اریکسون نه و کلا یه آی سی اصلی داره و همه به همون وصله
حالا یه نگاه به جیبت بنداز
زیر 100000گوشی 2600کلاسیک(من داشتم روش 1500تا پیامک داشتم .دوربینم داره.بلوتوث هم داره و فقط مموری نمیخوره+حافظه خودش هم 10مگ

هست .در کل واسه sms بازی حرف داره راحت تغییر زبان میده و....)
100000تومن گوشی 5130سری اکسپرس موزیک هست و مموری 2گیگ روی خودش داره
بالای 150000تومن اگه با کشویی مشکلی نداری سری x6 نوکیا هم عالیه فقط دوربینش 3 هست
در کل فقط به نوع کارایی شما از گوشیتون بستگی داره
دوستان باور کنید گوشی های چینی اسمش بد در رفته . مثل همین قضیه ایسی که مموت میگه
وگرنه خوب کار میکنه حالا از ما گفتن بود . البته خب اگه پول مول تو بساط دارید برید همون نوکیا بخرید دیگه دعوا نداره
خیلی ممنون از راهنماییهاتون (چقدرم راهنمایی کردین )
منظورم این بود که شما خودتون چه گوشی رو معرفی میکنید؟شما خودتون چی دارین ؟اگه می خواستین بخرین چی میخریدین.
بازم ممنون
(۱۲-ارديبهشت-۱۳۸۹ ۰۳:۴۴ عصر)مبین نوشته: مهمان گرامی ،برای دیدن لینک ها و دریافت فایل ها باید عضو شوید.برای عضویت سریع اینجا کلیک کنیدشما خودتون چی دارین ؟اگه می خواستین بخرین چی میخریدین.
من N97 دارم و ازش خیلی راضیم!
اگه می خواستم بخرم یا پاکت پی سی می گرفتم یا آخرین مدل iPhone